top of page

Need a boost?

Hoe je het energieniveau van jezelf en je werknemers beter kunt managen.

Welke taken geven energie of zijn stresserend op een werkdag? Ben je een vroege vogel, nachtuil of iets tussenin? En hoe hiermee omgaan? Het CARVE-project neemt deze vragen onder de loep en biedt je als organisatie steun voor het opzetten van een gepast HR welzijnsbeleid.

Nieuwsgierig?

Scrol naar beneden voor informatie over het onderzoeksopzet, deelname en ons projectteam.

Veel plezier!

CARVE - project

In a nutshell
CARVE project
idewe-5c-20flye_38363496.png
stage-5c-20flye_39025705.png

Deelname

veel medewerkers in mijn organisatie zijn vandaag aan het job craften?

ondersteund voelen ze zich en wat zijn hun verwachtingen?

zorgt een HR beleid ervoor dat mensen hun energie beter leren managen?

kan ik optimaal gebruik maken van activity-trackers in mijn HR beleid?

 

En welke lessen uit wetenschappelijk onderzoek en andere succesvolle bedrijven kunnen vandaag al toegepast worden?

​

 

Vanuit de KU Leuven zijn wij bij de start van ons project nog op zoek naar extra partnerbedrijven. Is jouw bedrijf als erg bezig met job crafting en slaagt het er in werknemers hun energie ten volle te laten gebruiken? Of heeft het eerder een duwtje in de rug nodig? Samen met geïnteresseerde partners kijken we aan de hand van interactieve workshops, interviews, focus groups en/of vragenlijstonderzoek hoe we een antwoord kunnen geven op de bovenstaande vragen. De breedte en manier van aanpak wordt in onderling overleg bepaald, afhankelijk van de noden van jouw organisatie. In ruil voor jouw medewerking krijg je ons gratis advies.

​

Stuur ons gewoon een mailtje en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Hoe...

Overons

Over ons

Delvaux_Ellen.jpg
Dr. Ellen Delvaux

IDEWE

​

Dr. Ellen Delvaux specialiseerde zich in haar doctoraat rond emoties in teams. Na haar doctoraat ging ze aan de slag bij IDEWE als onderzoeksmedewerker. Binnen haar functie houdt Ellen zich bezig met vragenlijstonderzoek, van afname tot rapportering, en met verschillende projecten die allen te maken hebben met welzijn op het werk in de brede zin, waaronder projecten over agressie, alcohol, psychosociaal welzijn in specifieke sectoren, oudere werknemers,...

In dit project zal ze meewerken aan de inhoudelijke ontwikkeling van de dienstverlening.

76ed0872-39f8-4345-a51c-f01c29dcb735.jpg
Sophie Cuinen

KU Leuven

​

Sophie studeerde Pedagogische Wetenschappen (master Onderwijs-en Opleidingskunde) aan de KU Leuven, waar ze afstudeerde in 2017. Daarnaast haalde ze in 2018 haar diploma van leraar (Specifieke Lerarenopleiding Gedragswetenschappen). Deze studie combineerde ze met een halftijdse functie als lector en studentencoach aan de lerarenopleiding lager onderwijs van UCLL Heverlee. In augustus 2018 startte zij aan de KU Leuven als praktijkassistent.

IMG_9382bb.jpg
Charlotte Edelmann

KU Leuven

 

Charlotte haalde haar bachelor diploma in Psychologie aan de RU Nijmegen in 2015. Na een tussenjaar met stages in verschillende HR domeinen begon ze 2016 met de master Arbeids-en Organisatiepsychologie aan de KU Leuven. In oktober 2018 is ze opgestart als projectmedewerker aan de KU Leuven bij het CARVE project.

Martin.jpg
Prof. Dr. Martin Euwema

KU Leuven

 

Martin is sinds 2007 hoogleraar psychologie aan de KU Leuven, waar hij zich bezig houdt met conflict management, organisatie-verandering en (internationaal) leiderschap. Martin is coördinator van de onderzoeksgroep Arbeids- Organisatie- en Personeels-psychologie en tevens co-director van het Leuven Center for Conflict Management. Ook is hij lid van het presidential team van de International Association for Conflict Management.

VlerickPersoneelLeuvenSept2010-001922.jp
Dr. Jana Deprez

KU Leuven

 

Jana combineerde haar studies master in de arbeids-en organisatie psychologie aan de KU Leuven, met een master in TEW, een master in management, en een aggregaatsopleiding. Na enkele jaren als docent, coach en onderzoeker op Vlerick Business School, startte ze haar doctoraat aan de KU Leuven: 'leidinggeven aan intrapreneurs’. Momenteel bereidt ze zich voor op post-doctoraal onderzoek om zich nog verder te verdiepen in ondernemerschap, proactiviteit, leiderschap en volgerschap.

photo_portret.jpg
Dr. Malgorzata (Gosia) Kozusznik

KU Leuven

​

Gosia studeerde Psychologie aan de Universiteit in Silesia in Katowice, haalde de Master Erasmus in Arbeids-, Organisatie- en personeelspsychologie aan de University of Valencia en University of Coimbra en haar PhD in Arbeids-en Organisatiepsychologie bekroond met de ‘Extraorodinary Doctoral Award” aan de University of Valencia. Gosia werkt nu als post-doctoraal onderzoekster aan de KU Leuven met een bijzonder interesse in werkstress, conflicten, welzijn en werkprestaties.

Het CARVE- project wordt voornamelijk uitgevoerd door twee organisaties: KU Leuven en IDEWE. Daarnaast werken we internationaal ook samen met IDEIN die in Bulgarije een gelijkaardig project uitvoeren.

​

De volgende personen zullen deel uitmaken van het projectteam in Vlaanderen:

​

Deelname
FAQ

Veel gestelde vragen

Brainstorming
Kan ik jullie expertise gratis gebruiken?

Jazeker. Stel je je als (non-) profit organisatie een specifieke vraag over job crafting in combinatie met het energielevel en slaapritme van jouw werknemers & denk je dat het CARVE-project deze zou kunnen beantwoorden? Laat het ons gerust weten. Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen!

Avatar 108
Hoe zit het met privacy?

Het CARVE-team hecht veel belang aan de bescherming van de privacy van al wie bij het onderzoek betrokken is. We verzamelen en verwerken de gegevens in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens alsook de nieuwe GDPR wetgeving. Bovendien heeft elke betrokkene het recht om zijn of haar gegevens ter inzage op te vragen en zo nodig te laten schrappen.

Welke input kan ik verwachten als mijn organisatie meedoet?

Individuele participanten die deelnemen aan een onderdeel van ons project kunnen meer informatie krijgen over hun persoonlijk profiel. Aan organisaties koppelen we enkel data terug op team of organisatie-niveau. Deelnemende organisaties krijgen van ons dus een presentatie of rapport met de huidige staat van hun organisatie en enkele aanbevelingen.

Contact

Vragen? Opmerkingen?

Contacteer ons vrijblijvend!

Success! Message received.

banner1.png
bottom of page